Herinneringskussen

Een sierkussen dat dierbare herinneringen naar boven haalt. Wereldwijven geeft de mogelijkheid om kledingstukken of ander dierbaar textiel te verwerken in een handgemaakt sierkussen. We combineren de materialen die u zelf aanlevert met onze eigen stoffen en passen het ontwerp aan op uw eigen smaak en interieur. 

Sierkussen met een verhaal

We maakten voor een klant een serie sierkussens van een zeer geliefde trui die al jaren in de kast lag. Gebreid door haar moeder en gedragen door haar vader. Een prachtige trui vol met herinneringen maar te groot om zelf te dragen.

De vrouwen van Wereldwijven borduurden de trui aandachtig op bijzondere wijze met zachte wollen en glanzend gouden garens. Om het lijnenspel van de kabels te benadrukken werd er een combinatie gemaakt met grafische stoffen die ook geborduurd werden. Een gehaakt bandje maakte de verbinding tussen de stoffen.

Maak een afspraak

Wilt u ook een herinneringskussen laten maken van kleding of ander textiel van een (overleden) dierbare?  Maak dan een afspraak met onze ontwerper door contact op te nemen via het contactformulier of door een mailtje naar info@wereldwijvenateliers.nl te sturen.

De beginprijs van een herinneringskussen is €185,00. Tijdens een kennismakingsgesprek van 45 minuten kunt u al uw wensen uitspreken en krijgt u de mogelijkheid om door de stoffenkast van Wereldwijven te gaan.