Retourneren

1. ANNULEREN, RUILEN OF RETOURNEREN VAN UW BESTELLING 
Het ruilen van een artikel is alleen mogelijk door een nieuwe order te plaatsen en het ontvangen product te retourneren. Het annuleren van een bestelling kan alleen kosteloos indien de bestelling onze winkel nog niet heeft verlaten. Controleer het product direct na ontvangst alvorens u de labels en tags verwijdert. Na het verwijderen van de labels en/of tags en het in gebruik nemen kunt u zich er niet meer op beroepen dat het product niet aan de overeenkomst beantwoordt. Het artikel kan zonder deze labels en/of tags niet worden teruggenomen, hersteld, noch geheel of ten dele worden vergoed.

Alle goederen die zijn gekocht bij Wereldwijven ateliers kunnen worden geretourneerd. De artikelen dienen binnen 14 dagen na ontvangst te worden teruggestuurd. De kosten van een retourzending zijn volledig voor rekening van de koper. Het retouradres is:

Wereldwijven ateliers
Voorstraat 178
3311 ES Dordrecht

Ongefrankeerde goederen mogen door Wereldwijven ateliers zonder terugbetaling worden teruggestuurd naar de koper. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Ben je in het buitenland? Kies dan voor een veilige, trackable verzendmethode.

Indien er onrechtmatig gebruikt wordt gemaakt van een alternatief afleveradres (zoals een antwoordnummer) zullen de verzendkosten in mindering worden gebracht van het te crediteren bedrag.

We raden aan het pakket te verzekeren bij een retour zending; u bent verantwoordelijk voor schade aan of vermissing van de producten totdat ze ons magazijn hebben bereikt. Wereldwijven ateliers kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor het zoek of beschadigd raken van pakketten of artikelen bij de retourzending.

Alle correct geretourneerde producten worden als terugbetaling bijgeschreven op het oorspronkelijke creditcard account, bank account of PayPal-account van de koper. Om een terugbetaling te krijgen, moet het product in nieuwe, ongebruikte en ongedragen staat zijn, met alle oorspronkelijke verpakkingsetiketten en labels nog aangehecht. Nieuw en ongebruikt betekent in elk geval dat er geen vlekken op het artikel zitten, dat het artikel geen parfum- of rookgeur heeft en dat de labels en etiketten geen tekenen van gebruik vertonen. Let op: items die zijn beschadigd door gebruik kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

2. TERMIJN VAN TERUGBETALING
Wereldwijven ateliers zal het geld voor het geretourneerde product zo snel mogelijk overmaken naar uw creditcard- of bankrekening of je Paypal-account. Banken, creditcardmaatschappijen en PayPal hanteren hun eigen termijnen voor het overboeken van bedragen. Daardoor kan het zijn dat het langer duurt voordat het bedrag daadwerkelijk op uw rekening wordt bijgeschreven. Wereldwijven ateliers kan hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld.

3. VERANTWOORDELIJKHEID VOOR RETOURZENDING
Wereldwijven ateliers is niet verantwoordelijk voor uw retourzending. U bent als afzender verantwoordelijk voor de daadwerkelijke aflevering van uw zending op het juiste retouradres van Wereldwijven ateliers.