Sierkussen op maat laten maken

Sierkussen op maat laten maken

Sierkussens geven net wat meer sfeer aan je interieur. Maar het juiste sierkussen vinden kan weleens een uitdaging zijn. U wilt natuurlijk wel dat het kussen aansluit bij het interieur van uw huis. De vrouwen van Wereldwijven maken daarom graag een sierkussen op maat.

Sierkussen afgestemd op uw interieur

Afgestemd op uw stijl
en interieur

Bij Wereldwijven Ateliers vinden we het belangrijk dat sierkussens zijn afgestemd op uw stijl en interieur. Daarom plannen we eerst een kennismakingsgesprek van 30 minuten in om uw stijl en uw wensen te bespreken. U krijgt de gelegenheid om onze stoffen te bekijken. En we vertellen wat er allemaal mogelijk is zodat het sierkussen helemaal aan uw verwachtingen voldoet.

Een uniek sierkussen op maat

Een uniek sierkussen

Als we uw wensen hebben besproken en de stoffen zijn uitgezocht, gaan de Wereldwijven aan de slag om het sierkussen op maat te maken. Gemiddeld werken er zo’n 20 paar handen aan uw sierkussen. Ieder steekje wordt met veel precisie en een hoop liefde gemaakt.

Een sierkussen op
maat met een betekenis

Heeft u net een dierbaar iemand verloren? Of heeft u een kledingstuk met een herinnering? In ons atelier kunnen wij ook een sierkussen op maat maken van zelf meegenomen stoffen. Dit kan een kledingstuk met een betekenis zijn. Of ander dierbaar textiel. Samen bekijken we de materialen en bespreken we de mogelijkheden. Vervolgens maken we samen een ontwerp dat voldoet aan uw smaak en uw interieur.

Een sierkussen op maat laten maken

Een sierkussen op maat laten maken

Wilt u graag sierkussens op maat laten maken? Maak dan een afspraak met onze ontwerper. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen of een mailtje te sturen naar info@wereldwijven.nl. Een oriënterende afspraak duurt een halfuur en u krijgt de mogelijkheid om te kijken in onze stoffenkast. Hier vindt u stoffen van onder andere Sanderson, William Morris, Dries van Noten, L’Opificio, Malhia Kent en Romo.